پلتفرم جدید همیار هاب در حال توسعه و تکمیل می‌باشد . درصورت بروز هرگونه مشکل از طریق واتساپ با پشتیبانی فنی در ارتباط باشید

مشاوره اخذ تسهیلات

شرایط دریافت تسهیلات شرکتهای دانش بنیان

اولین و مهم ترین شرط برای دریافت تسهیلات، تاییدیه دانش بنیان بودن شرکت توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است. شرکتهای دانش بنیان برای دریافت تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی باید مراحل مشخصی را طی نمایند.

در فرآیند مشاوره، مرکز نوآوری همیار دانش بنیان به شرکتهای دانش بنیان کمک می کند تا منابع مالی خود را برای توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات خود تامین کند تا شرکت بتواند با سرعت بیشتری به اهداف تجاری و نوآورانه خود دست یابد.

جهت درخواست خدمات مشاوره لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید تا همکاران ما با شما ارتباط برقرار کنند:

نام(Required)

سوالات متداول

شرکت‌های دانش‌بنیان از چه خدمات و حمایت‌هایی توسط صندوق نوآوری و شکوفایی بهره‌مند می‌شود؟

خدمات و حمایت‌های صندوق در چهار دسته اصلی «تسهیلات»، «ضمانت‌نامه»، «سرمایه‌گذاری» و «توانمندسازی (بلاعوض)» قابل ارائه به شرکت‌های دانش‌بنیان می‌باشد.

شرکت‌های تأیید شده به‌منظور استفاده از حمایت‌ها و تسهیلات مدنظر قانون، علاوه بر معیارهای ماده ۱ باید معیارهای خاص حمایت و تسهیلات درخواستی را احراز نماید. میزان حمایت‌هایی که به هر دسته از شرکت‌ها تعلق می‌گیرد، از سوی کارگروه یا سایر مراجع ذی‌صلاح تعیین می‌شود.

تسهیلات و حمایت‌های صندوق و نوآوری و شکوفایی بر مبنای مصوبات هیأت امنا و هیات عامل صندوق به شرکت‌ها اعطا می‌شود.

خیر، شرکت‌ها برای استفاده از تسهیلات امریه در شرکت دانش بنیان لازم است حداقل یکی از شرایط زیر را دارا باشند:

  • دارای اظهارنامۀ مالیاتی باشد و بر مبنای اظهارنامه مالیاتی فروش شرکت بیش از یک میلیارد ریال باشد.
  • کارکنان شاغل تمام وقت در شرکت (بر اساس فهرست بیمه) حداقل ۲۰ نفر باشد.
  • فروش شرکت بر مبنای آخرین گزارش صورت معاملات فصلی حداقل ۵۰۰ میلیون ریال باشد.

هر یک از شرکت‌های مشمول می‌تواند تا سقف سه نفر در هر سال از این ظرفیت استفاده نمایند. لازم به توضیح است که نفرات دوم و سوم در صورت دارا بودن هر ۶۰۰ میلیون تومان فروش ثبت شده در اظهارنامه مالیاتی و یا به ازای هر ده نفر حاضر در لیست بیمه شرکت مجاز به جذب در شرکت خواهند بود.

اظهارنامه گمرکی شرکت های دانش بنیان جهت انتخاب مسیر از همان ابتدا به شرط کامل بودن کلیه مدارک مثل استانداردهای اجباری، در مسیر سبز قرار می گیرد و این یکی دیگر از تسهیلات گمرکی است که برای شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته شده است. برای استفاده شرکتها از مسیر سبز گمرکی، اطلاعات شرکتهای دانش بنیان از سوی دبیرخانه کارگروه در اختیار گمرک قرار می گیرد و نیازی نیست شرکتها تقاضای جدیدی ارائه دهند. بدیهی است ممکن است لازم باشد بر اساس سایر معیارهای گمرک (نظیر ضرورت اخذ مجوزها و استانداردهای خاص و…)، کالای وارداتی در مسیر زرد یا قرمز قرار بگیرد.

میزان تسهیلات قابل ارائه به شرکت‌های دانش‌بنیان بر اساس طرح پیشنهادی, ظرفیت فنی, بازار، اقتصادی و مالی-اعتباری شرکت‌ها تعیین می‌گردد و نوع دانش‌بنیانی شرکت محدودیتی را ایجاد نمی‌کند.

حمایت از شرکت‌های غیردانش‌بنیان از مسیرهای زیر امکان‌پذیر است:

  • دریافت خدمات از صندوق‌های پژوهش و فناوری
  • استفاده از مدل هم‌سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری (مشارکت غیر مستقیم) از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری دانش‌بنیان
  • استفاده از خدمت فروش اقساطی (لیزینگ / استصناع سفارش ساخت) به عنوان خریدار محصول دانش‌بنیان
  • حضور رایگان در رویدادهای تبادل فناوری که توسط صندوق نوآوری برگزار می‌شود.

صندوق از طریق بانک های عامل که با آنها تفاهم نامه همکاری منعقد نموده است، اقدام به تسهیل صدور ضمانت نامه می کند.

  • ضمانت‌نامه شرکت در مناقصه/مزایده
  • ضمانت‌نامه حسن انجام کار/تعهدات
  • ضمانت‌نامه پیش‌پرداخت
  • ضمانت نامه گمرکی
  • ضمانت نامه کسور وجه الضمان

تمامی شرکت‌های دانش‌بنیان مورد تأیید کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امکان استفاده از این خدمت را دارند.

میزان تسهیلات رشد تولید و تثبیت تولید قابل ارائه به شرکت‌های دانش‌بنیان بر اساس هزینه تمام شده تولید محصول دانش بنیان تعهد شده طی یک سال آتی بعد از دریافت تسهیلات و دوره گردش شرکت محاسبه می گردد. در ارتباط با تامین مالی قرارداد، میزان تسهیلات بر جریان نقد قرارداد و نیاز مالی احراز شده برای آن تعیین می گردد.

دیگر خدمات همیار هاب