مراکز نوآوری و شتابدهی
کمک به طراحی، راه اندازی و اخذ مجوزهای لازم مراکز نوآوری و شتابدهی با همراهی ” هاب نوآوری مجازی همیار دانش بنیان”
کمک به ایجاد و شکل گیری مراکز نوآوری و شتابدهنده های تخصصی یکی از مهمترین مراحل در ورود و توسعه اکوسیستم کارآفرینی و نوآوری در کشور است.
مراکز نوآوری با ارائه خدماتی مانند: فضای کار اشتراکی، مشاوره و منتورینگ، شتابدهی و سرمایه گذاری خطرپذیر به تیم ها و استارتاپ ها، نقشی مهم در رشد و توسعه و ورود به بازار کسب و کارها ایفا می کنند.
مشاوره هاب نوآوری مجازی:
هاب نوآوری مجازی همیار دانش بنیان، با بهره گیری از تیمی متخصص و باتجربه، به شرکتهای بزرگ و صنایع نوآور در طراحی، راه اندازی و اخذ مجوزهای موردنیاز، شما را در این مسیر کمک می کند. در طول فرآیند مشاوره، شرکتها با مراحل راه اندازی یک مرکز نوآوری آشنا می گردند:
۱.تحقیق و مطالعه تخصصی برای شناسایی روندهای روز دنیا و فرصتهای موجود
۲.ارزیابی زیرساخت ها و منایع
۳.طراحی مسیر اجرایی مرکز نوآوری تخصصی آن صنعت یا حوزه
۴.کمک به نگارش، مستندسازی و گزارش دهی
۵.آموزش

جهت درخواست خدمات مشاوره لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید تا همکاران ما با شما ارتباط برقرار کنند:
سوالات متداول
شرکت های ذیل دو دسته خدمات شتابدهی کسب و کار و توسعه گری فضای اشتراکی چگونه قابلیت تایید دارند؟
لازمه تایید این دسته از شرکت ها ارائه گواهی تایید صلاحیت از دفتر توسعه زیرساخت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان است.
تفاوتهای اصلی بین مرکز نوآوری و شتابدهنده چیست؟
- تمرکز: مراکز نوآوری بر ایجاد یک اکوسیستم خلاقانه تمرکز دارند، در حالی که شتابدهندهها بر شتابدهی به رشد استارتآپها متمرکز هستند.
- مشارکت: مراکز نوآوری به افراد با ایدههای نوآورانه کمک میکنند تا با یکدیگر تعامل کنند و از تجربیات هم بهره ببرند، در حالی که شتابدهندهها بیشتر با استارتآپها کار میکنند.
- خدمات: مراکز نوآوری خدمات متنوعی ارائه میدهند، از جمله فضاهای کاری، امکانات برگزاری رویدادها و شبکههای ارتباطی. شتابدهندهها معمولاً خدمات متمرکزتری مانند آموزش، مربیگری و سرمایهگذاری ارائه میدهند.
آیا شتابدهنده به سرمایهگذاری میپردازد؟
برخی از شتابدهندهها سرمایهگذاری میکنند، اما اغلب آنها با تمرکز بر خدمات مشاوره و راهنمایی به استارتآپها کمک میکنند تا بتوانند سرمایهگذاری جذب کنند.
دیگر خدمات همیار هاب

مشاوره دریافت دانش بنیانی
شرکت های دانش بنیان به شرکت های گفته می شود که یک کالا و یا خدماتی که بر پایه دانش، علم و فناوری است را به دیگران در جهت افزایش علم، ثروت، بهبود کیفیت زندگی و … عرضه می کنند. شرکت هایی که پایه آنها دانش و فناوری است می توانند برای دانش بنیان شدن و دریافت تاییدیه های دانش بنیان درخواست دهند و در صورت داران بودن این شرایط و تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش بنیان خواهند شد.

اعتبار مالیاتی
عطف به قانون جهش تولید دانشبنیان (ماده ۱۱ و ماده ۱۳) شرکتها و صنایع نوآور میتوانند با هدف انجام پروژههای تحقیق و توسعه (داخلی یا برونسپاری) و سرمایهگذاری در شرکتهای دانشبنیان و توسعه زیست بوم نوآوری از مشوقهای این قانون از جمله دریافت اعتبار مالیاتی استفاده کنند. مرکز نوآوری همیار دانش بنیان با ارائه دستورالعملهای اجرایی تخصصی و مشاوره در حوزه فعالیت شرکتهای متقاضی، آنها را در مسیر اخذ مجوزها و تاییدیههای لازم، بهرهمندی از تسهیلات دولتی، مشوقهای حمایتی و اعتبارات قانونی منطبق بر قوانین و آییننامههای بروز شده، همراهی و حمایت میکند.

مشاوره اخذ تسهیلات
اولین و مهم ترین شرط برای دریافت تسهیلات، تاییدیه دانش بنیان بودن شرکت توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است. شرکتهای دانش بنیان برای دریافت تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی باید مراحل مشخصی را طی نمایند.

تجاری سازی
تجاری سازی به معنی حمایت و پشتیبانی از یک ایده، محصول یا فرآیند تا رسیدن به مرحله تولید انبوه و ارائه به بازار هدف، است. در واقع در پروسه تجاری سازی، مقصد، رساندن یک ساز و کار به جامعه، با هدف رفع یک یا چند نیاز آن جامعه می باشد.

شرکت و خانه های خلاق
یکی از رویکردهای جدید اقتصادی، توسعه و گسترش اقتصاد خلاق است. اقتصاد خلاق، محل تلاقی عرصه های مختلفی چون اقتصاد، صنعت و فرهنگ است که تلاش می کنند تا با ایجاد پیوندهای قوی و تعامل با یکدیگر، ارزش های اقتصادی و فرهنگی را در قالب شرکت خلاق ارائه و تولید ثروت نمایند.